Minden gyerek kedvence a vízipisztoly, és a vizipisztoly csata. De erről az élményről miért kellene lemondani, akár felnőttként? Mi elhoztuk a legmodernebb vízipuskákat, hogy kicsik és nagyok egyaránt élvezhessék ezt a menő szórakozást.

A vízipuska bérlés kiváló választás lehet, ha különleges és izgalmas programot szeretnénk szervezni. Legyen szó családi napról, baráti összejövetelről, vagy céges csapatépítő eseményről, a vízipuskák garantáltan felejthetetlen szórakozást nyújtanak.

A vízipuskás játékok egyedülálló szórakozást nyújtanak minden korosztály számára. A vízipuska nem csak egy játékeszköz, hanem a móka és kacagás forrása, ami összehozza az embereket.

1. Élmény Felnőtteknek és Gyerekeknek: A vízipuskás játékok lehetőséget biztosítanak a felnőtteknek, hogy újra gyerekként érezhessék magukat, miközben a gyerekek is élvezik a frissítő vízi csatákat.

2. Kreatív és Aktív Szórakozás: A vízipuskák használata kreativitást és stratégiai gondolkodást igényel, ami aktív részvételre ösztönzi a játékosokat.

3. Hűsítő Nyári Program: Forró nyári napokon a vízipuskás játékok hűsítő szórakozást nyújtanak, amelyek segítenek lehűteni a testet és a kedélyeket is.

4. Barátság és Csapatépítés: A közös játék erősíti a baráti kapcsolatokat és a csapat szellemét, miközben a versengés egészséges és barátságos marad.

5. Elérhető Szórakozás: A vízipuskák széles körben elérhetőek és könnyen használhatóak, így mindenki részt vehet a mókában.

Hol élheted át az élményt?

Esztergomban, de gyakorlatilag bárhol, ahol csak szeretnéd. Mi a vízipuskák mellett víztárolót is biztosítunk, hogy mindig gyors legyen az utántöltés.

Milyen alkalmakra ajánljuk?

Osztálykirándulásokra, céges rendezvényre, csapatépítésre, születésnapokra, legénybúcsúra. Szuper csapatépítő program kicsiknek és nagyoknak egyaránt.

Létszám: Már 4 főtől javasolt
Helyszín: szabadtéri program.
Program díja: (2X30 perc szállítási időt biztosítunk)
– 4-es szett bérlése: 18.000Ft/2 óra
– 6-os szett bérlés: 25.000ft/2 óra
– 8-as szett bérlése: 32.000Ft/2 óra
– 10-es szett bérlése: 40.000Ft/2 óra
– Játékmester segítsége KÜLÖN igényelhető.
– Egész napos bérlésre van lehetőség! Egyedi egyeztetés alapján!
– Az árak személyes átvétel esetén értendők Esztergomban. Kiszállítás díja: 100ft/km

Hogyan rendelheted meg a lézerharc programot? Telefonon és e-mailben.
Tel.: +36705910971 (hétfő-vasárnap között 9-17 óra között hívható)
E-mail: tankojozsef@gmail.com

Még szintén kedvelheted

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük